Audiovisueel

KroonSteen Audiovisueel is ooit begonnen als drive in show, al snel kwam de vraag van een klant of we ook alleen de verlichting konden leveren voor een optreden wat zij toen gaven. Al snel waren wij erachter dat dit leuker was om dit te doen, omdat we op deze manier meer klant gericht bezig waren en in deze tijd waren er al voldoende drive in shows, snel kwam het besluit om met de drive in show te stoppen en verder te gaan als verhuur bedrijf voor licht en geluid.

In de loop van de jaren hebben wij ons voornamelijk gericht op live shows van koren, fanfare en bekende en minder bekende artiesten, zowel met band als zonder. Vaak verzorgen wij dan zowel de verlichting als geluid. Het is ook mogelijk om dit los van elkaar te verzorgen.

Geen een show is voor ons het zelfde, daarom gaan wij klant gericht te werk en zullen in overleg met de wensen van de klant advies uitbrengen over de mogelijkheden.

Naast licht en geluid hebben wij ook nog de beschikking over diverse beamers en projectie schermen, deze kunnen worden ingezet bij een show of bij een presentatie.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Sound
  • Light
  • Rigging
  • Vision