Over ons

Gert-Jan van Steenbergen is in 2009 gestart met KroonSteen Music & Lighting vanuit zijn voorliefde om technisch te ondersteunen op evenementen. Al snel werd dit uitgebreid met een extra onderdeel KS Partytenten waarmee diverse soorten pagode partytenten verhuurd worden.

In loop der jaren werd Gert-Jan geregeld gevraagd om ook elektra installaties op evenementen te ontwerpen, aan te leggen en te ondersteunen tijdens het evenement, met de beroepsmatige achtergrond als elektro en besturingstechniek specialist lag dit geheel op zijn pad. Dit heeft in 2013 ertoe geleid dat het bedrijfsonderdelen KroonSteen Elektrotechniek en besturingstechniek opgezet werden.

Al onze diensten worden tegen scherpe tarieven gerealiseerd in geheel Nederland om uw evenement of project tot een succes te brengen.

Wordt uw vraag niet beantwoord op onze website? Neem gerust contact met ons op!

 

Erkend ‘InstallQ Installateur’

KroonSteen Gameren is een erkend ‘Echte InstallQ Installateur’.

Als erkende ‘Echte InstallQ Installateur’ voldoen wij aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover wij, de installateur, moeten beschikken. Regelmatig wordt er getoetst of de installaties van de erkende ‘Echte InstallQ Installateur’ voldoen aan de eisen.

Voor u als klant/partner zijn dit goede redenen om voor de erkende ‘Echte InstallQ Installateur’ te kiezen. De echtheid van deze erkenning kunt u controleren op de website: www.echteinstallateur.nl

Over InstallQ

InstallQ – ontstaan uit een fusie tussen Sterkin en KvINL in januari 2019 – is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. De onafhankelijke stichting heeft in de markt een breed draagvlak, waaronder: installateurs, opdrachtgevers en overheid.

Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt.
Kortom: met InstallQ heeft u één aanspreekpunt. Meer informatie: www.installq.nl

De door InstallQ erkende ‘Echte Installateur’ gaat voor kwaliteit!